Мебели по поръчка на изплащане с Артисанс България
февруари 17, 2020

Артисанс България вече предлага и мебели по поръчка на разсрочено плащане

by Косьо Н. in Интересно, Новини

Мебелите по поръчка вече са по-достъпни от когато и да било. Сега Артисанс България работи съвместно с УниКредит, предоставяйки качествени мебели на разсрочено плащане със страхотни условия. В този блог пост бихме искали да ви запознаем накратко именно с условията на кредита за изработка на мебели и кухни по поръчка.

Условия – мебели на изплащане без оскъпяване със стоков кредит

Клиентите на Артисанс България вече могат да се възползват от условията на стоковия кредит на УниКредит Кънсюмър Файненсинг за закупуване на мебели и цялостно обзавеждане.

Без значение дали искате изработка на кухня, спалня или имате ново жилище, което искате да обзаведете изцяло, стоковият кредит може да покрие разхода. Минималният му размер е 150 лева, а максимумът, който можете да изтеглите, е 50.000 лева. Срокът на изплащане варира между 3 и 72 месеца (6 години), което допълнително облекчава разпределението на вноските в семейния бюджет. Кредитът е без скрити такси и комисионни и фиксирана лихва за целия период!

Добрата новина е, че процедурата по кандидатстването за мебели на изплащане без оскъпяване е максимално облекчена. Можете да поръчате вашите мебели на изплащане само срещу лична карта и да бъдете одобрени в рамките на деня.

Свържете се с наш консултант и разберете още.

Защо да се възползвате от възможността за мебели на изплащане с УниКредит?

Преди всичко, избирайки мебели и кухни по поръчка на изплащане, вие не правите компримис с качеството. При изработката на мебели по поръчка всички параметри са съобразени с вашите предпочитания. Цветове, конфигурация на рафтове/шкафове, видове механизми, материали, размери – всичко е направено според ВАШИТЕ предпочитания и изисквания. Така не ви се налага да напасвате готови мебели, закупени от голяма верига.

Другото предимство на мебелите по поръчка като цяло е качеството. Разликата на мебелите по поръчка с масовото производство са използваните плоскости и кантове. При тези от масово производство се използват тънки, 16 милиметрови плоскости, които лесно се изкривяват с времето и чиито кантове бързо се разлепят. С други думи, животът на мебелите от масово производство е в пъти по-кратък от живота на мебелите по поръчка.

Свържете се с наш консултант и научете повече за възможността за закупуване на мебели на изплащане без оскъпяване. Предлагаме цялостни решения, както и дизайн и изработка на малки, ъглови или луксозни кухни по поръчка, обзавеждане за баня, детски стаи, хол и спалня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.