Кухня по поръчка – по-доброто решение за вас!

Кухнята е сърцето на всеки дом. За да се чувствате комфортно в нея, кухнята ви трябва да отговаря точно на вашите изисквания. В този ред на мисли, не е лесно да намерите модулна кухня в масово производство, която едновременно да бъде функционална и да пасва на пространството, с което разполагате. За това ние в ателие Артисанс България ви предлагаме най-доброто решение – кухня по поръчка.

Всяка кухня по поръчка, която изработваме, е уникална – направена според точните ви изисквания за функционалност, размери и материали. Избирайки опцията за изработка на кухни по поръчка, ние ще бъдем с вас през целия процес. От дизайна на кухнята и корекциите му, през избора на материали, цветове, и механизми, чак до монтажа. Така заедно ще създадем уникална кухня, изпипана до последния детайл. Нещо повече, убедени сме, че вашата нова кухня по поръчка ще ви радва дълги години!

 

Защо да работите с нас по вашата кухня по проект?

Ние в Артисанс България предоставяме професионално и лично отношение към всеки наш клиент. Важна част от работата ни по изработката на кухни е да разберем вашите нужди за да можем да създадем идеалното пространство. Така ние ще направим за вас практична, естетически красива и функционална кухня по поръчка. Във всеки наш проект качеството е от ключово значение. Още при проектирането на кухнята ви, заедно ще изберем най-подходящите материали – плоскости, механизми и обков според изискванията и бюджета ви.

При работата си с ателие Артисанс България, вие също може да разчитате на коректно отношение и спазени срокове. Освен това, ние ви предлагаме и нещо повече. В зависимост от вашия проект на кухня, сроковете за изработка, които ще ви дадем, са до 2-3 пъти по-кратки в сравнение с други топ производители на кухни по поръчка.

 

Индивидуално решение за всяка кухня по поръчка

Ние в ателие Артисанс ви предоставяме индивидуални решения, съобразени с предпочитанията и бюджета ви. Отлично знаем, че всеки дом е различен. Това от своя страна налага и специфичен поглед върху вътрешното пространство. Затова с нас вие имате широк избор на кухни по поръчка:

Някои помещения изискват по-различно решение. Затова вашата кухня по поръчка може да бъде ъглова. Така получвате удобно и функционално разпределение, съчетано с красив дизайн! Основно предимство при изработката на ъглови кухни по поръчка е, че ъгълът, който се сключва между двете половини, може да бъде използван по най-удачният начин. В зависимост от нуждите и желанията ви, то може да се превърне във функционален шкаф, без да има загуба на пространство, както много често се случва.

Една от отличителните характеристики на кухнята от масив е издръжливостта ѝ. При нея няма типичното за MDF кухните раздуване на плоскостите от по-голямата влага. Няма я и деформацията от времето – кухните от масив са изключително издръжливи и красиви.

Обзавеждането на малка кухня е предизвикателство. За щастие обаче в Артисанс България имаме нужния опит да се справим с дизайна изработката на малки кухни по поръчка! След оглед на наличното пространство ще ви изготвим проект за кухня, която да съчетава стил и функционалност в едно. За изработката на вашето кухненско обзавеждане за малка кухня ползваме материали, които съгласуваме с вас и предлагаме работа с най-качествените механизми и обков на пазара.

Гаранция

В Артисанс България даваме по-дълга гаранция на кухните по поръчка, които произвеждаме. Насреща сме и за следгаранционното обслужване!

Разнообразие

Можем да отговорим на всички ваши изисквания за размер, качество и лукс на вашата нова кухня.

Качество

Всички кухни по поръчка са изработени с необходимото внимание към функционалността и детайлите за да сме сигурни, че ще бъдете доволни от резултата.

Свържете се с нас сега и вземете цена за новите детски мебели по поръчка.