Кухня по поръчка – по-доброто решение за вас!

Кухнята е сърцето на всеки дом. За да се чувствате комфортно в нея, кухнята ви трябва да отговаря точно на вашите изисквания. В този ред на мисли, не е лесно да намерите модулна кухня в масово производство, която едновременно да бъде функционална и да пасва на пространството, с което разполагате. За това ние в ателие Артисанс България ви предлагаме най-доброто решение – кухня по поръчка.

Всяка кухня по поръчка, която изработваме, е уникална – направена според точните ви изисквания за функционалност, размери и материали. Избирайки опцията за изработка на кухня по поръчка, ние ще бъдем с вас през целия процес. От дизайна на кухнята и корекциите му, през избора на материали, цветове, и механизми, та чак до монтажа. Така заедно ще създадем уникална кухня, изпипана до последния детайл. Нещо повече, убедени сме, че вашата нова кухня по поръчка ще ви радва дълги години!

Кухни по поръчка на разсрочено плащане!

Свържете се с нас сега и искайте цена за изработка на прави, ъглови и малки кухни по поръчка.

Кухни по поръчка – Галерия

Ъглови кухни по поръчка

Едно по-различни решение, съчетаващо удобство с функционалност - виж повече за нашите ъглови кухни по поръчка.

Малки кухни по поръчка

Малката кухня е предизвикателство, но с нас резултатът винаги е налице. Научи повече за нашите малки кухни по поръчка.

Защо да работите с нас по вашата кухня по проект?

Ние в Артисанс България сме горди с професионалното и лично отношение към всеки наш клиент. Важна част от работата ни по изработката на кухни е да разберем вашите нужди. Така нашите дизайнери, конструктори и мотажисти създават идеалното пространство за вас и семейството ви. Резултатът е практична, естетически красива и функционална кухня изработена по поръчка.

Във всеки наш проект качеството е от ключово значение. Още при проектирането на кухнята ви, заедно ще изберем най-подходящите материали – плоскости, механизми и обков, според изискванията и бюджета ви. При работата си с ателие Артисанс България, вие също може да разчитате на коректно отношение и спазени срокове. Освен това, ви предлагаме и нещо повече. В зависимост от вашия проект на кухня, сроковете за изработка, които ще ви дадем, са до 2-3 пъти по-кратки в сравнение с други топ производители на кухни по поръчка.

Индивидуално решение за всяка кухня по поръчка

Ние в ателие Артисанс ви предоставяме индивидуални решения, съобразени с предпочитанията и бюджета ви. Отлично знаем, че всеки дом е различен. Това от своя страна налага и специфичен поглед върху вътрешното пространство. Затова с нас вие имате широк избор на кухни по поръчка:

Някои помещения изискват по-различни и нестандартни решения. Една много добра опция в случая е ъгловата кухня по поръчка. Тя предлага удобно и функционално разпределение, съчетано с красив дизайн! Основно предимство при изработката на ъглови кухни по поръчка е, че нишата, която се сключва между двете половини, може да бъде оползотворена по най-удачния начин. В зависимост от нуждите и желанията ви, тя може да се превърне във функционален шкаф, без да има загуба на пространство, както много често се случва.

Най-голямото предимство на всички ъглови кухни по поръчка е тяхната функционалност. Основната причина за това е повечето налично място, което може да бъде оползотворено по различни и много креативни начини. От допълнително място за кухненски уреди за вграждане или шкафове до барплот, на който да се радвате на сутрините със семейството си, вариантите са безкрай! Артисанс България ви предлага и различни видове механизми, от различни ценови класове, съобразени с бюджет за ъгловата кухня по поръчка.

Обзавеждането на малка кухня е предизвикателство. За щастие обаче в Артисанс България имаме нужния опит да се справим с дизайна и изработката на всякакъв вид малки кухни по поръчка!

След оглед на наличното пространство ще ви изготвим проект за кухня, която да съчетава стил и функционалност в едно. За нас наистина е важно кухнята да съответства на вашите нужди. Затова в процеса на работа работим тясно с вас. Това е начинът, по който най-добре можем да се ориентираме във вашите желания. Именно така успяваме да отговорим и на нуждите ви.

В изработката на вашето кухненско обзавеждане използваме материали, които съгласуваме с вас. Предлагаме най-качествените плоскости, механизми и обков на пазара, така че изборът зависи изцяло от вас. Искате да наuчите повече? С радост ще отговорим на всеки ваш въпрос!

Артисанс България ви предоставя цялостни интериорни решения! Така, освен с производство на кухни, ние можем да ви помогнем и с изработката на мебели за баня по поръчка и луксозни кухни по поръчка. Свържете се с нас онлайн/на 0877 788 948 или заповядайте в офиса ни на улица „Под Игото 39А“ в град Варна.

Свържете се с нас сега и вземете цена за новите детски мебели по поръчка.