Кухня по поръчка – по-доброто решение за вас!

Кухнята е сърцето на всеки дом. За да се чувствате комфортно в нея, кухнята ви трябва да отговаря точно на вашите изисквания. В този ред на мисли, не е лесно да намерите модулна кухня в масово производство, която едновременно да бъде функционална и да пасва на пространството, с което разполагате. За това ние в ателие Артисанс България ви предлагаме най-доброто решение – кухня по поръчка.

Всяка кухня по поръчка, която изработваме, е уникална – направена според точните ви изисквания за функционалност, размери и материали. Избирайки опцията за изработка на кухни по поръчка, ние ще бъдем с вас през целия процес. От дизайна на кухнята и корекциите му, през избора на материали, цветове, и механизми, чак до монтажа. Така заедно ще създадем уникална кухня, изпипана до последния детайл. Нещо повече, убедени сме, че вашата нова кухня по поръчка ще ви радва дълги години!

 

 

Ъглови кухни по поръчка

Едно по-различни решение, съчетаващо удобство с функционалност - виж повече за нашите ъглови кухни по поръчка.

Луксозни кухни по поръчка

Издръжлива и елегантна - този тип кухня е произведение на изкуството! Виж повече за нашите луксозни кухни по поръчка

Малки кухни по поръчка

Малката кухня е предизвикателство, но с нас резултатът винаги е налице. Научи повече за нашите малки кухни по поръчка.

Защо да работите с нас по вашата кухня по проект?

Ние в Артисанс България предоставяме професионално и лично отношение към всеки наш клиент. Важна част от работата ни по изработката на кухни е да разберем вашите нужди за да можем да създадем идеалното пространство. Така ще направим за вас практична, естетически красива и функционална кухня по поръчка. Във всеки наш проект качеството е от ключово значение. Още при проектирането на кухнята ви, заедно ще изберем най-подходящите материали – плоскости, механизми и обков според изискванията и бюджета ви.

При работата си с ателие Артисанс България, вие също може да разчитате на коректно отношение и спазени срокове. Освен това, ние ви предлагаме и нещо повече. В зависимост от вашия проект на кухня, сроковете за изработка, които ще ви дадем, са до 2-3 пъти по-кратки в сравнение с други топ производители на кухни по поръчка.

Индивидуално решение за всяка кухня по поръчка

Ние в ателие Артисанс ви предоставяме индивидуални решения, съобразени с предпочитанията и бюджета ви. Отлично знаем, че всеки дом е различен. Това от своя страна налага и специфичен поглед върху вътрешното пространство. Затова с нас вие имате широк избор на кухни по поръчка:

Някои помещения изискват по-различни и нестандартни решения. Една много добра опция в случая е ъгловата кухня по поръчка. Тя предлага удобно и функционално разпределение, съчетано с красив дизайн! Основно предимство при изработката на ъглови кухни по поръчка е, че нишата, която се сключва между двете половини, може да бъде оползотворена по най-удачния начин. В зависимост от нуждите и желанията ви, тя може да се превърне във функционален шкаф, без да има загуба на пространство, както много често се случва.

Най-голямото предимство на всички ъглови кухни по поръчка е тяхната функционалност. Основната причина за това е повечето налично място, което може да бъде оползотворено по различни и много креативни начини. От допълнително място за кухненски уреди за вграждане или шкафове до барплот, на който да се радвате на сутрините със семейството си, вариантите са безкрай! Артисанс България ви предлага и различни видове механизми, от различни ценови класове, съобразени с бюджет за ъгловата кухня по поръчка.

Луксозните кухни по поръчка имат няколко отличителни характеристики. На първо място – използваният материал. Този тип кухни по поръчка се изработват предимно от MDF или масив. И в двата случая ръчната изработка отнема доста време. В резултат на по-добрите материали, луксозните кухни по поръчка са и по-издръжливи от кухните, направени от ПДЧ. Другата отличителна черта на всички луксозни кухни по поръчка е използването на по-скъп и съответно – по-качествен обков и механизми. Механизмите гарантират, че вратичките на шкафовете няма да провисват, а всички чекмеджета ще се отварят и затварят плавно, максимално намаляйки износването.

Кухни от масив

Както споменахме, луксозните кухни се изработват от MDF или масив. Всеки материал има своите предимства. Една от отличителните характеристики на кухнята от масив е издръжливостта ѝ. При нея няма типичното за MDF кухните раздуване на плоскостите от по-голямата влага. Няма я и деформацията от времето – кухните от масив са изключително издръжливи и красиви. За кухни от масив най-често се използват череша, бук, чам, липа, орех и разбира се – дъб. Този тип луксозни куни също могат да бъдат прави или ъглови. Ако размерите на помещението позволяват към обзавеждането може да бъде добавен и кухненски остров. Кухните от масив могат да бъдат както класически, така и модерни. Използваният материал по никакъв начин не налага ограничения откъм стила.

Луксозни кухни по поръчка от MDF

Луксозните кухни от MDF също имат своите предимства. Така например, ако търсите по-различни цветове, MDF-ът определено е по-добрият вариант. Кухнята от MDF може да бъде боядисана в много по-широка гама от цветове в сравнение с наличните байцове за кухни от масив. MDF-ът също така е и изключително гладът. Затова и боята на този тип кухни става перфектно гладка на пипане.

Обзавеждането на малка кухня е предизвикателство. За щастие обаче в Артисанс България имаме нужния опит да се справим с дизайна и изработката на всякакъв вид малки кухни по поръчка!

След оглед на наличното пространство ще ви изготвим проект за кухня, която да съчетава стил и функционалност в едно. За нас наистина е важно кухнята да съответства на вашите нужди. Затова в процеса на работа работим тясно с вас. Това е начинът, по който най-добре можем да се ориентираме във вашите желания. Именно така успяваме да отговорим и на нуждите ви.

В изработката на вашето кухненско обзавеждане използваме материали, които съгласуваме с вас. Предлагаме най-качествените плоскости, механизми и обков на пазара, така че изборът зависи изцяло от вас. Искате да наuчите повече? С радост ще отговорим на всеки ваш въпрос!

Артисанс България ви предоставя цялостни интериорни решения! Така, ссвен с производство на кухни, ние можем да ви помогнем и с изработката на мебели за баня по поръчка.

Гаранция

В Артисанс България даваме по-дълга гаранция на кухните по поръчка, които произвеждаме. Насреща сме и за следгаранционното обслужване!

Разнообразие

Можем да отговорим на всички ваши изисквания за размер, качество и лукс на вашата нова кухня.

Качество

Всички кухни по поръчка са изработени с необходимото внимание към функционалността и детайлите за да сме сигурни, че ще бъдете доволни от резултата.

Свържете се с нас сега и вземете цена за новите детски мебели по поръчка.