Луксозна кухня по поръчка.

Дизайнът и изработката на луксозна кухня по поръчка съчетават в себе си комбинация от висококачествени елементи от различни доставчици в едно съгласувано цяло. Така насреща получавате функционалност, ефективност и стил.

Луксозните кухни по поръчка имат няколко отличителни характеристики. На първо място – използваният материал. Този тип кухни по поръчка се изработват предимно от MDF или масив. И в двата случая ръчната изработка отнема доста време. В резултат на по-добрите материали, луксозните кухни по поръчка са и по-издръжливи от кухните, направени от ПДЧ.

Другата отличителна черта на всички луксозни кухни по поръчка е използването на по-скъп и съответно – по-качествен обков и механизми. Механизмите гарантират, че вратичките на шкафовете няма да провисват, а всички чекмеджета ще се отварят и затварят плавно, максимално намаляйки износването.

Вижте защо да доверите изработката на вашата луксозна кухня по поръчка на Артисанс България.

Качество

Всяка луксозна кухня е направена ръчно, с най-голямо внимание към детайлите. Насреща получавате необходимото качество и функционалност.

Разсрочено плащане

Може да поръчате луксозна кухня по поръчка на изплащане без оскъпяване! С фиксирана лихва за целия период и срок на изплащане до 6 години.

Гаранция

Нашите луксозни кухни по поръчка идват с удължена гаранция и възможност за следгаранционно обслужване

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта!

Луксозни кухни – Галерия

Видове луксозни кухни

Луксозните кухни по поръчка най-общо се делят на два вида – кухни от масив и луксозни кухни от MDF.

  • Луксозни кухни от масив – Всеки материал има своите предимства. Една от отличителните характеристики на кухнята от масив е издръжливостта ѝ. При нея няма типичното за MDF кухните раздуване на плоскостите от по-голямата влага. Няма я и деформацията от времето – кухните от масив са изключително издръжливи и красиви. За кухни от масив най-често се използват череша, бук, чам, липа, орех и разбира се – дъб. Този тип луксозни куни също могат да бъдат прави или ъглови. Ако размерите на помещението позволяват към обзавеждането може да бъде добавен и кухненски остров. Кухните от масив могат да бъдат както класически, така и модерни. Използваният материал по никакъв начин не налага ограничения откъм стила.
  • Луксозни кухни от MDF – Луксозните кухни от MDF също имат своите предимства. Така например, ако търсите по-различни цветове, MDF-ът определено е по-добрият вариант. Кухнята от MDF може да бъде боядисана в много по-широка гама от цветове в сравнение с наличните байцове за кухни от масив. MDF-ът също така е и изключително гладът. Затова и боята на този тип кухни става перфектно гладка на пипане.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта!

Скъпо е!

Защо цената на луксозните кухни е по-висока?

Най-просто казано, качествените материали са скъпи. Дори с търговските отстъпки, които ползваме и за разлика от другите мебелни цехове – даваме на клиентите си, качествените материали са по-скъпи.

Въпреки това, ние винаги се съобразяваме с вашия бюджет и предлагаме различни варианти. Тоест, винаги в процеса на дизайн на луксозна кухня по поръчка даваме повече от един вариант за вида плоскости, обкова, кухненския плот и гръб. Така можем да направим кухня в посочен от вас ценови диапазон.

На нас може да разчитате и с изработката на по-бюджетни кухни по поръчка, както и с други мебели по поръчкамебели за детска стая, баня, дори градински мебели по поръчка!