Производство на мебели по поръчка

Артисанс специализира в дизайна и изработката на мебели по поръчка. Нашето производство на мебели, базирано в град Варна, може да задоволи нуждите както на вашия дом и офис, така и на ресторанти, барове и магазини.

Кухни по поръчка

Всяко вътрешно пространство е различно и налага индивидуално решение. В ателие Артисанс можем да изработим кухня по поръчка, която да отговаря на всички ваши изисквания за функционалност и дизайн.

Спални по поръчка

Избягайте от ежедневието и се отдайте на удобството във вашата нова спалня. В ателие Артисанс ще се заемем с проекта и ще изработим комфортно и уютно спално обзавеждане за вас и любимия ви човек.

Детски стаи

Детската стая е един малък свят. Тя трябва да съчетава в себе си спалня, кабинет и най-важното - място за игра! В ателие Артисанс ще изработим обзавеждане за детската стая, което пасва на уникалните потребности на вашето дете.

Ресторанти/барове

Създайте неповторима атмосфера във вашият бар, ресторант или магазин със сет уникални мебели по поръчка. Ние ще отговорим на вашите изисквания за дизайн, качество и цена, стигайки до точното решение за вашия обект.

Вземете вашите мебели по поръчка на изплащане. Вижте как!

Мебели по поръчка от ателие Артисанс

В ателие Артисанс държим на качеството и добрите отношения с клиентите ни. Затова във всеки наш проект поставяме вашите изисквания и нужди на първо място. Така, заедно с вас, ще направим функционални и стилни мебели, които да ви служат вярно дълго време.

Нашите дърводелци и дърворезбари имат опит в производството на мебели по поръчка, така че единственият лимит е въображението! Изработваме мебели по готов проект, но можем да произведем и мебели по наш дизайн. Всичко зависи от вашите предпочитания. В работата си използваме различни материали – дъб, ясен, орех и череша. Така можем да направим за вас луксозни мебели от масив в различен стил – класически, бароков, арт нуво и така нататък. Като алтернатива на мебелите от масив, можем да ви предложим и такива, направени от други материали – ПДЧ и МДФ, в зависимост от вашите вкусове и бюджет.

В крайна сметка, получавате мебели по поръчка с гарантирано качество. Освен това, доверявайки се на Артисанс с производството на вашите мебели за дома или офиса, ще бъдете сигурни, че получавате най-функционалния артикул, съобразен със специфичните ви нужди.

Обадете се сега и научете повече за възможността за изработка на бюджетни и луксозни кухни по поръчка, мебели за баня, спални и детски стаи на разсрочено плащане!

По-кратки срокове

Предлагаме ви до 2-3 пъти по бърза изработка на мебели по поръчка, в зависимост от проекта.

Качество

За нас най-важното е качеството. Така всеки артикул, който произвеждаме, е изработен на ръка, с внимание към всеки детайл.

Отношение

Държим на личното отношение към всеки наш клиент, избрал да ни се довери. За да предоставим най-доброто, взимаме предвид вашите нужди и изисквания.

Научете повече за нас и работата ни!