Дървени градински мебели по поръчка от Артисанс България

През лятото градината става любимо място за отмора. А за да бъде пълноценна почивката ви, комплектът качествени градински мебели е задължителен!

Затова се доверете на професионализма на Артисанс България. Предлагаме изработка на градинска мебел от дърво както по поръчка, така и по проект, зададен от вас. Можем да изработим широка гама от артикули – маси, столове, шезлонзи, пейки и градински люлки от дърво и желязо.

Защо да поръчате градински мебели от дърво

Най-разпространени на пазара са пластмасовите градински мебели. Това обаче не означава, че те са най-добрият избор. Вярно е, че са предпочитани заради цената си, но качеството на този тип артикули е далеч от добро. Под влиянието на метеорологичните условия пластмасовите градински мебели се износват бързо и буквално се разпадат под вас.

Градинската мебел от дърво обаче е издръжлива. Дървото може да бъде третирано с лакове, които предпазват от влага и вредните UV лъчи, запазвайки вашите дървени градински мебели по-дълго. Освен това, този тип градинска мебел е и по-красива по обясними причини.

Наред с изработката на градински мебели от дърво, Артисанс България изработва и мебели по поръчка, луксозни кухни, мебели за баня и други. Обадете се сега и научете повече за възможността за поръчка на мебели на разсрочено плащане.

Специално покритие

Градинските мебели от дърво, които произвеждаме, са направени със специално покритие от лак, който ги предпазва от влагата и UV лъчите.

Kомплект градински мебели

Произвеждаме широка гама градински мебели от дърво за всеки вкус. Доверете ни се с изработката на желаните от вас градински маси, столове и люлки от дърво.

Гарантирано качество

Вярваме в качествената изработка на нашите градински мебели от дърво. Затова даваме и по-дълъг гаранционен период!

Свържете се с представител на Артисанс България и поискайте цена за градински мебели по поръчка или готов проект!