Детски стаи по поръчка

Детската стая е един малък свят – място за игри и забавления, офис, спалня, дневна. Детските мебели ще пораснат с децата ви, затова е задължително този тип обзавеждане да бъде практично. Именно многото и различни функции предполагат и отделянето на допълнително внимание към обзавеждането на детската стая.

Най-удачният вариант за обзавеждане за детски стаи е изборът на детски мебели по поръчка. С Артисанс България вие и вашето дете имате по-голям избор за конфигурацията на детските мебели. Според изискванията и потребностите на детето ви, ние ще изработим подходящото обзавеждане!
Oxandrolone steroid buying site, anabolics in bodybuilding all you need to know south point buy alphabol methandienone oral dianabol with uk shipping shoulder training, focus on shoulder width.
Най-важна за нас е функционалността. Всяка мебел трябва точно да пасва пространството и да бъде съобразена с нуждите и интересите на детето ви. Детските мебели също трябва да “растат” с малчуганите. Така можем да изработим за вас различни модули, които с течение на времето само да сменят своята функция. По този начин няма да ви се налага да купувате детски мебели през няколко години.Научете повече за нашите детски спални на изплащане.

Готови проекти за обзавеждане на детски стаи

В случай, че нямате дизайн, Артисанс България предлага и готови проекти, дело на наши партньори – интериорни дизайнери. Очаквайте скоро още варианти за обзавеждане на детски стаи!

Дизайн – арх. Павлета Павлова

Цената на конкретния проект е 9900 лева, като тя може да варира според размерите на стаята*.

*посочената цена е за помещение с приблизителни размери четири на четири метра и включва изработка и монтаж. Доставката се начислява допълнително, в зависимост от локацията ви.

Видове детски мебели по поръчка

Доверете се изцяло на Артисанс България с изработката на детска стая по поръчка. Ние имаме опита и знанията да изработим за вашите деца едно прекрасно ново място, където с удоволствие да прекарват времето си.

Като опитни мебелисти и млади родители можем да изработим подходящото бебешко обзавеждане, с което да посрещнете вашето дете. Специфичното при бебешките мебели са основно материалите и дизайна. Бебетата опознават света като гризат всичко каквото им попадне. Това предполага и използването на естествени материали, най-вече безопасни лакове и бои, при изработката на бебешки мебели. Конструкцията също е съществена. Бебешките мебели трябва да бъдат издръжливи и сигурни. Това значи без остри ръбове и декоративни елементи, които могат да бъдат лесно счупени.

Ръководейки се от тези принципи, както и вземайки вашите идеи и желания предвид, ние ще конструираме и изработим функционално бебешко обзавеждане, с което да приветствате рожбата си у дома!

При обзавеждането на детска стая за по-пораснали деца важат други принципи. В случая обръщаме внимание на няколко функционални зони – тази за учене, забавление и почивка. Всяка от тях трябва да бъде най-вече удобна и да изпълнява добре своята функция. Така при изработката на детски стаи по поръчка ние винаги се вслушваме в клиента и правим обзавеждане, което да бъде едновременно привлекателно, уютно и удобно!

В този ред на мисли, най-голямото предимство на детските мебели по поръчка е факта, че конфигурацията може да бъде променяна. Според наличното място можем да направим ученически бюра и етажерки с различни форми и големина, както и по-нестандартни детски мебели. Такива са двуетажни легла, както и легла, комбинирани с бюро или монтирани над детски гардероб.

При изработката на детски стаи по поръчка е важно да знаем някои неща, които да ни помогнат да проектираме най-готиното обзавеждане.

Така например за нас е необходимо да знаем на каква възраст е детето ви и какви са хобитата му. По този начин можем да се ориентираме за това какви функционални зони да проектираме и да го направим по най-креативния начин, създавайки уют в помещението. Дали ще е малко кътче за четене и рисуване,  място за игра, или малка работилница, вариантите са безброй! Плюс това, ако детето ви е на границата между предучилищна и училище, можем да ви дадем различни варианти за детско обзавеждане. В случая можем да конструираме детски мебели, които просто да бъдат модифицирани след време, без да се налага смяната им. Не на последно място ще можем да ви предложим и различни цветови палитри за новите детски мебели.

Преди да започнем дизайна на обзавеждането за детска стая ще изпратим човек, който да вземе точните размери на помещението. Нашият експерт ще огледа изложението на помещението, тъй като то е от съществено значение при подреждането на мебелите. Ще обсъдим и материалите, от които да бъдат изработени детските мебели по поръчка. Ще ви дадем точна информация за качеството, устойчивостта на различните материали, както и цената им, за да можете вие да изберете най-подходящите.

Качествена изработка

Всички детски мебели по поръчка са изработени с внимание към детайла и съобразени с най-високите стандарти за безопасност.

Кратки срокове

В Артисанс България много държим на навременното завършване на всеки проект! Освен това, нашето производство дава и по-кратки срокове за изработката на детски мебели по поръчка.

По поръчка или проект

В нашето ателие може да поръчате детски мебели по ваш проект или да се доверите на нас с дизайна и изработката на детското обзавеждане.

Свържете се с нас сега и вземете цена за новите детски мебели по поръчка.