Водоустойчиви мебели за баня по поръчка

В Артисанс България разбираме значението на думата качество. За нас качеството в изработката на обзавеждане на баня се свежда до няколко основни елемента. Безпогрешен дизайн, съгласуван с вашите нужди и вкусове, функционалност на всеки елемент, част от обзавеждането за баня, и не на последно място – правилно подбрани материали. Прилагайки тази си философия във всеки един проект ние можем да бъдем сигурни, че доверявайки ни се с изработката на мебели за баня по поръчка, вие ще останете напълно доволни.

По-кратки срокове

При изработката на вашето обзавеждане на баня се стремим да работим максимално бързо, с минимално нарушаване на ежедневието ви.

Качествени материали

В изработката на мебели за баня по поръчка ползваме най-качествените плоскости и обков. Така гарантираме качеството на обзавеждането ви.

Цялостно решение

В Артисанс България можете да поръчате цялостно обзавеждане за вашия дом и офис - изработваме мебели за баня, кухни, спални и детски стаи, както и офис обзавеждане

Какви материали използваме при изработката на мебели за баня

Мебелите за баня са малко по-различни от тези в останалата част от дома ви. Тъй като в банята влажността е висока, мебелите трябва да бъдат устойчиви на вода и влага, както и на резки промени в температурата. В противен случай, те се надуват и развиват мухъл и/или плесен, които на свой ред вредят на вашето здраве. Обковът също е специфичен – той трябва да издържа на влага за да не корозира. Разбира се, всичко това неминуемо повишава цените на мебелите за баня. Насреща обаче получавате качествена изработка и 3 години гаранция на вашите мебели за баня!

А какви са плоскостите, от които се изработват мебелите за баня по поръчка?

Има няколко основни материала, които се използват в обзавеждане на баня. Това са стъкло, поливинилхлорид (PVC), масивна дървесина и MDF, като последните две трябва да бъдат обработени допълнително по разбираеми причини. Стъклото и PVC плоскостите се използват предимно в помещения, където е има директно пръскане върху мебелите. Масивната дървесина и MDF плоскостите се ползват за обзавеждане на по-големи бани, където вентилацията е по-добра и няма директно пръскане върху мебелите. Ако например имате вана и душ кабинка.

Всеки един проект обаче е специфичен. Това е и причината, поради която най-добре би било да се свържете с нас за да обсъдите вашия проект с дизайнер. Така ще можете да получите най-точната информация за това какъв тип материал може да бъде използван за вашите мебели за баня по поръчка. Ние ще ви представим идеен проект за банята ви, а след одобрението му ще пристъпим към изпълнение на мебелите за баня.

Защо да се доверите точно на нас?

Ремонтите вкъщи не са от най-приятните моменти. Поради тази причина, нашата цел е да се уверим, че се чувствате напълно комфортно през целия процес на работа. Затова от вземането на размерите за вашите мебели за баня по поръчка, чак до монтажа, ние се стремим да бъдем максимално бързи, като същевременно ви предоставяме желаното качество.

Освен това, доверявайки се на Артисанс България с изработката на мебелите за баня, стилът на помещението зависи изцяло от вас. От по-сложни стойки за мивки, до шкафове с органични форми, мебелите за баня по поръчка са идеалният избор за всеки. Така не ви се налагат каквито и да е компромиси с размерите на всяка мебел, както и със съчетаването им в едно цяло. Мебелите за баня по поръчка ще бъдат в синхрон с вашите идеи за функционалност и вкусовете ви.

Не на последно място, при нас работят едни от най-опитните дърводелци и дизайнери. Те могат не само да ви предложат идеалното интериорно решение, но и да превърнат чертежите в реалност. Нещо повече, всяка мебел за баня е изработена и след това монтирана с голяма прецизност и внимание към детайлите.

На нас може да се доверите и с цялостното обзавеждане на вашия дом или офис – от дизайн до изработка на мебели по поръчка за офиси, спални, детски стаи и кухни.

Свържете се с нас сега и вземете цена за вашите мебели за баня по поръчка.