[Портфолио] Дизайн и изработка на гардероб по поръчка и ъглова кухня

Дизайн и изработка на кухня по поръчка + шесткрил гардероб.

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Дизайн и изработка
  • Дата: май, 2021

С голямо задоволство от свършената работа ви представяме един проект на техническия директор и щатен дизайнер на Артизанс БългарияЗорница Петрова.

Шесткрилният гардероб по поръчка е направен с корпус от ПДЧ и боядисан МДФ за лицата. Четири от вратите на гардероба бяха фрезовани в ателието ни, а размерите им са наистина титанични – 270 сантиметра. Този размер сам по себе си е предизвикателство в изработката и монтажа. Адмирации за екипа ни монтажисти, между другото, който винаги е на ниво, но този път всички се видяха в чудо. Въпреки това намериха начин да вкарат гардероба в жилището … през терасата.

Средните две врати на гардероба пък са изработени от стъкло в метална рамка, а по височината на страниците има лед подсветка за акцент върху витрините. И понеже основен принцип в работата ни е да обърнем специално внимание на клиента, оставихме един спомен от нас на фрезования гръб на гардероба.

Другият артикул, част от проекта, е луксозната ъглова кухня. Тя е изработена с лица от MDF акрилни плоскости, а акцент отново е стъклото. Снимки на артикулите може да видите в галерията по-долу!

Свържете се с представител на Артисанс България на телефон 0877 788 948 или на имейл адреса ни orders@artisans.bg. Очакваме ви!