Холно обзавеждане по проект

Изработка на холно обзавеждане по проект – рафт за стена, два шкафа и рафт за вино

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Изработка
  • Дизайнер: Силвия Събева
  • Дата: май 13, 2019
Перспектива - рафт за вино и шкаф по поръчка

Освен с мебели по поръчка, в Артисанс България изработваме и мебели по готов проект. В конкретния случай, имахме готов дизайн за всяка мебел, част от холовото обзавеждане, както и конкретни размери, с които да работим.

Специфичното при тази поръчка беше, че мебелите бяха изработени от MDF плоскости, които разкроихме на място в нашето ателие и в последствие трябваше да грундираме и боядисаме. Единствено четирите декоративни колонки на шкафовете са струговани от масив. Важно е да отбележим, че мебелите са предназначени за жилище, в което вече има друго обзавеждане. Затова, за да няма разминаване между старите и новите мебели, цветът на новите артикули трябваше да бъде точно подбран. В избора беше взет предвид оригиналният цвят на старите мебели, както и потъмняването на боята с времето, като крайният резултат е налице́!

В галерията по-долу може да разгледате снимки на готовите мебели. Повече за процеса ни на работа може да научите като посетите нашата страница или като се свържете директно с нас на office@artisans.bg или на телефон +359877 788 972.