Дизайн и изработка на кухня по поръчка и родителска спалня

Дизайн и изработка на кухня по поръчка и родителска спалня с гардеробно помещение.

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Дизайн и изработка
  • Дата: май, 2021

Нова седмица, нов готов проект на Артисанс България, отново дело на нашия технически директор и интериорен дизайнер – Зорница Петрова!

Обектът се състои от 3 части – кухня по поръчка и родителска спалня с гардеробно помещение. Кухнята е изработена с корпус от ПДЧ и фронтове от МДФ плоскости с акрилно покритие. С цел кухнята да бъде по-изчистена, вместо дръжки, вратичките са направени с пуш механизми на Blum. Използвани са панти и водачи с плавно прибиране, отново на същата марка.

В дизайна на спалнята Зори използва облицовки от бетон в комбинация с метал, принт стъкло, огледала и фрезовани МДФ елементи, импрегнирани с масло. Леглото е изработено от ламинирано ПДЧ и има повдигащи механизми за да бъде използвано и пространството под матрака.

Не на последно място, гардеробното помещение е изработено от ламинирани ПДЧ плоскости и има вградено лед осветление. Водачите на шкафовете в гардеробното са пак на австрийските Blum, с плавно прибиране.

Свържете се с нас за да изготвим ценова оферта и за вашия проект. Очакваме ви на 0877 788 948 или на имейл адреса ни orders@artisans.bg.