Изработка на кухня по готов проект и шкаф за дневна

Изработка на кухня по готов проект и шкаф за дневна.

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Изработка на мебели по готов проект
  • Дизайн: Bluefox студио
  • Дата: 2021

По този проект имахме удоволствието да работим с Bluefox студио, чиято е концепцията за дизайна на този комфортен и уютен апартамент, обединяващ в едно два по-малки. Работата по реализацията на обекта беше истинско удоволствие, а повече за самия проект и резултатите може да видите по-долу.

Едно от основните помещения в апартамента е просторната кухня. Изработена е от висококачествени материали – корпусът е направен от висок клас ПДЧ на Egger, а лицата са изработени от МДФ боядисан с боя бял гланц, полирана до съвършенство, и фурнирован МДФ, омаслен с продукт на Осмо. Механизмите в кухнята отново са на Blum, а работният плот е изработен от технически камък. Друга по-забележима особеност е високият шкаф с покет врати, вградени чекмеджета и допълнителен работен плот с подсветка, които допринасят за удобството на помещението.

Важна част от всяка кухня са електроуредите. Конкретното помещение е окомплектовано с много висок клас домакински електроуреди на немската Miele. Търсите подходящи електроуреди и за вашата кухня? Вижте някои от топ предложенията ни тук!

Кухнята е отворена към трапезарията, където пък изработихме за клиента един доста солиден  шкаф за дневна от масив. Дизайнът на трапезния шкаф е полски и мебелта е конструирана с доста специфично предназначение, а именно да съхранява грамофонните плочи на домакините.

Разгледайте галерията със снимки от завършения обект по-долу. Междувременно, консултантите на Артисанс България са на ваше разположение! Свържете се с нас на 0877 788 948 или на имейл адреса ни orders@artisans.bg и заявете ценова оферта за вашия мечтан дом! С нас може да поръчате новото обзавеждане по поръчка за вашия дом или офис и на изплащане.