Луксозна кухня по поръчка + маса от масив и метал

Дизайн и изработка на луксозна кухня от MDF.

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Дизайн и изработка
  • Дата: кухня по поръчка - януари 11, 2020
  • Дата: маса по поръчка - април 3, 2020
Ъглова луксозна кухня по поръчка с отворени чекмеджета, изработени с плъзгаши на Blum

След монтажа на кухнята по поръчка (детайли и галерия по-долу в страницата), клиентите отново избраха нас, този път за изработката на трапезна маса. Плотът на масата е изработен от седем сантиметра масив – ясен, боядисан с полиуретанова черна боя и финиширан с акрил. Металните крака са произведени от партньори на Артисанс България.

Дизайнът на масата е дело на Коста, а крайният вариант може да видите в глаерията ни.

Галерия – маса по поръчка

В началото на 2020 ви представяме един проект, който бе наречен „Черната перла“ от клиентите, за които бе предназначен.

Щастливи сме, че клиентите ни се довериха изцяло като ни възложиха дизайна и изработката на тази луксозна кухня. Тук търсихме да създадем една изчистена, класическа визия, която да поднесем по модерен начин. За целта използвахме MDF, боядисан в черен мат – цвят, който не остарява. Важен е и детайлът – златните италиански дръжки пасват перфектно на черното и придават завършен, елегантен вид на кухнята.

Други елементи на луксозната кухня, на които задължително трябва да бъде обърнато внимание, са кухненският плот и гръб. В случая използвахме плот и гръб от гранит – един от най-издръжливите естествени материали. Освен якост обаче, гранитът изглежда прекрасно и се поддържа лесно.

Естествено, важен е и обковът. За една луксозна кухня е недопустимо да има провисвания, а и комфортът е задължителен! Затова се доверихме на австрийското качество и използвахме обков на Blum.

Думите обаче не са достатъчни – затова оставяме на вас да оцените качествата на тази кухня в галерията долу. Заявете и вие вашата луксозна кухня по поръчка като се свържете с нас на 0877 788 948 или на office@artisans.bg.

Галерия – луксозна кухня по поръчка