Изработка на обзавеждане за дентална клиника

Изработка на обзавеждане за дентална клиника по дизайн на студио Матранг

Представяме ви един по-различен проект, успешно осъществен по дизайн на студио Матранг и разработен по метода им “Астродизайн”. Вплитащ в себе си психологията и астрологията, този иновативен метод помага при създаването на интериора, превръщайки го в истинско отражение на личността. Вижте завършения обект в галерията по-долу.

Започваме от приемната. Интересно в помещението са широките рамки на прозорците и към коридора, изработени от сдвоен, фурнирован МДФ. Рецепцията пък е направена от голо ПДЧ, облечено с камък, а плотът ѝ е изработен от фурнирован МДФ. Златната рамка зад рецепцията също е дело на Артисанс България. За конструкцията на мивката в мокрото помещение на клиниката и рамката на огледалото също е използван органичен материал – метал. Паното от растения пък е доста интересен елемент, перфектно допълващ интериора, а наше дело е конструкцията, която държи изкуствените цветя.

И не на последно място, в клиниката има две „кухни“, изработени от боядисан в бонбонено розово МДФ. Горният ред е направен с фрезовани дръжки, а на долния бяха поставени златни. Още един интересен елемент е подвижното шкафче за инструменти, което е типична мебел за денталните кабинети.

Доверете се на ателието ни с изработката на вашите нови мебели по поръчка. Свържете с наш представител на телефон 0877 788 948 или на имейл адреса ни orders@artisans.bg и получете повече информация за нашите цени и срокове на изработка и доставка.