Сива MDF кухня по поръчка

Дизайн и изработка на кухня по поръчка+гардероб

– Комбиниран модул – сива MDF кухня по поръчка с бял гардероб.

  • Клиент: Частен клиент
  • Услуга: Изработка
  • Дата: септември 20, 2019

Представяме ви една от последните кухни по поръчка, комбинирани с гардероб, които направихме в нашето ателие. Освен изработката, цялостното оформление също е дело на Артисанс България, направено специално за възложителя на поръчката.

Първото нещо, което прави впечатление, е жълтият кант по цялата дължина на кухнята и белия гардероб. Освен че е много красив акцент, кантът служи и за дръжка. По този начин, дизайнът на модула е едновременно минималистичен и функционален. Това е така, понеже жълтият кант позволява отварянето на високите от пода до тавана бели вратички на гардероба.

За самата кухня използвахме MDF супер лава мат плоскости в сив цвят. В допълнение, за да разчупят композицията, направихме пет вратички от ПДЧ – дъб класик, както и малко рафтче от боядисан MDF, отново в жълто. За да бъде отварянето и затварянето на всяка една вратичка максимално комфортно, а и за да бъдат те максимално издръжливи във времето, подбрахме висококачествен обков на австрийската компания Blum.

В коридора пък решихме да облечем част от стената. Изработихме обшивката от фурнирован MDF от най-високо качество. Отделните ребра бяха лакирани с безцветен 100% мат лак на акрилна основа, който не променя цвета на дъба.

Завършената визия на кухнята може да видите на снимките по-долу. За да получите и вие оферта за дизайн и изработка на кухня по поръчка, свържете се с нас на посочения телефон или имейл на нашата страница с контакти.